Siyasi partilerde bayramlaşma

Siyasi partilerde bayramlaşma -MHP ve CHPde bayramlaşma töreni yapıldı


MANİSA (A.A) - MHP ve CHP Manisa il başkanlıklarında bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.
     MHP Manisa İl Teşkilatı bayramlaşma töreni Manisa Kültür Merkezinde yapıldı.
     Törene MHP Manisa Milletvekilleri Sümer Oral ve Erkan Akçay, Manisa Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, MHP Manisa İl Başkanı Tamer Akal ile partililer katıldı.
     Burada konuşan MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, bayramda siyasi konuşmaların yapılmasını asla istemediğini belirterek, Bugünlerde toplumumuzu ve özellikle iktidar partisini sağ duyulu düşünmeye davet ediyoruz dedi.
     MHP Manisa Milletvekili Sümler Oral ise, bu yıl iki bayram coşkusunun bir arada yaşandığını belirterek Bir taraftan Kurban Bayramının verdiği huzur ve mutluluk, diğer tarafta ise Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümünün coşkusunu yaşamaktayız. Türkiye uzun bir süredir milli bayram kutlamalarını tartışmasını yaşamazdı. Ancak birkaç yıldır milli bayramlarımızın nasıl kutlanacağınI, çelenklerin nasıl konacağı tartışmaları yaşanmaya başladı. Bayramlarda fazla siyaset yapılmaz dedi.
     CHP Manisa teşkilatı ise Merkez İlçe binasında bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Törene CHP Manisa Milletvekilli Özgür Özel, CHP Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan ile partililer katıldı.
    
     Muhabir: Turgay Duyar
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Siyasi partilerde bayramlaşma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER