Siyah

Siyah-beyaz Karaman fotoğrafları Tartan Konağında sergileniyor


KARAMAN (A.A) - Karaman Belediyesi arşivinde bulunan Karamanın eski günlerine ait siyah-beyaz fotoğraflar, Tartan Konağında sergilenmeye başladı.
     Karaman Belediye Başkanı Yardımcısı Osman Ünüvar, gazetecilere yaptığı açıklamada, tarihi konağı sosyal ve kültürel etkinliklere açtıklarını belirtti.
     Kent içinden ve başka kentlerden hergün onlarca kişinin ziyaret ettiği Tartan Konağının ziyaret dışında adının kültürel faaliyetlerle de duyulması gerektiğini ifade eden Ünüvar, şunları kaydetti:
     Belediye Başkanımız Sayın Kamil Uğurlunun talimatlarıyla Tartan Konağı belediyemiz bünyesinde ziyaret edilen tarihi bir mekan haline geldi. Buranın adını daha çok duyurmak ve vatandaşlarımıza farklı mekanlarda bir takım programlar sunmak için konağın kapılarını çeşitli etkinliklere açtık. Karamanın yıllar önce çekilmiş eski fotoğraflarını görmek isteyen vatandaşlarımız hafta içi hergün 08.00 ile 19.00 saatleri arasında tarihi Tartan Konağında sergilenen fotoğrafları görebilirler. Bu fotoğraflarda bazen geçmişe bir yolculuk yapmak, bazen de hatıraları canlandırmak mümkün. Herkesi bekliyoruz.
    
     Muhabir: Mehmet Çetin
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER