Siverekten kısa

Siverekten kısa - kısa -Belediyenin çalışmaları


ŞANLIURFA (A.A) - Siverek Belediye Başkanvekili Mustafa Hivi Abikoğlu, ilçenin çeşitli semtlerinde devam eden inşaatların yanı sıra alt ve üst yapı çalışmaları inceledi.
     Siverek Belediyesince Ayvanat Mahallesinde yaptırılan bin 600 kişilik cami ve müftlük binası ile Fırat Mahallesindeki kanalizasyon çalışmalarını denetleyen Abikoğlu, yetkililerden bilgi aldı.
     İlçenin alt yapı eksiklerinin her geçen biraz biraz daha giderildiğini ifade eden Mustafa Hivi Abikoğlu, Siverekin modern bir görünüme kavuşturulduğunu belirtti.
    
     -Yaz Spor Okulları başladı
    
     Siverekte Yaz Spor Okulları kapsamında çeşitli branşlarda kurslar başladı.
     İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü görevlilerince Spor Salonunda verilen kurslara 5-18 yaş arası 200 çocuk kayıt yaptırdı.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mehmet Sergi, yaptığı açıklamada, karate, masa tenisi, voleybol, futbol gibi birçok branşta açılan kursa ilk etapta 200 öğrencinin kayıt yaptırdığını belirtti.
     Kurslara gösterilen ilginin memnuniyet verici olduğunu aktaran Sergi, 15 Eylül 2012 tarihine dek sürecek kurslara katılan çocukların vakitlerini en iyi şekilde değerlendirme olanağı bulacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Şükrü Dolaş
     Yayıncı: Mehmet Güldaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER