Siverekten kısa kısa

Siverekten kısa kısa -Kaymakam Erkalın bayram mesajı


ŞANLIURFA (A.A) - Siverek Kaymakamı Hamza Erkal, Kurban Bayramı dolaysıyla mesaj yayımladı.
     Erkal, mesajında şunları kaydetti:
     Kırgınlık ve dargınlıkların unutulduğu, birlik ve beraberliğin pekişerek dostluk, barış ve kardeşlik duyguların coştuğu bir kurban bayramına ulaşmış bulunmaktayız. Tüm vatandaşlarımızın barış ve kardeşlik içinde yaşayarak idrak edecekleri kurban bayramlarını tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dilerim.
    
     -Belediye Başkanı Bucak
    
     Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, birlik ve beraberlik duygularını özünde barındıran Kurban Bayramının, özellikle yardımlaşmayı ve paylaşmayı simgelediğini söyledi.
     Bucak, yayımladığı bayram mesajından şu ifadelere yer verdi:
     Dargınların barıştığı, insanlarımızın kaynaştığı, birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneklerinin verildiği dini bayramlarımızdan Kurban Bayramının ülkemize, ilçemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi dileğiyle bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım
    
     -Kapıkaya Belediyesinin çalışmaları
    
     Sivereke bağlı Kapıkaya Belediyesince 23 kilometre içme suyu şebeke hattının döşendiği bildirildi.
     Belediye Başkanı Cuma Kayruka, yaptığı açıklamada beldede su sorunu çözmek amacıyla İller Bankasının hazırlamış olduğu projeyi hayata geçirdiklerini belirtti.
     Belediyenin bütçesinin yok denecek kadar az olduğunu ifade eden Kayruka, beş mahallede su kuyularının faaliyette olduğunu, proje dahilinde 23 kilometre içme suyu hattının döşendiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Şükrü Dolaş / Yasin Dikme
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Siverekten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER