Sivassporlu futbolcu Erman Kılıç:

Sivassporlu futbolcu Erman Kılıç: Yeni sezonda da Sivassporun başarısı için ter dökeceğim


SİVAS (A.A) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivassporun orta saha oyuncusu Erman Kılıç, yeni sezonda da kırmızı-beyazlı ekibin başarısı için ter dökeceğini söyledi.
     Geride kalan 2011-2012 sezonunda 1i kupada, 9u ligde olmak üzere 10 kez fileleri havalandırarak Sivassporun en golcü isimlerinden biri olan Erman Kılıç AA muhabirine, Sivasspor ile sözleşmesini sezon içerisinde 1 yıl uzattığını, ancak bunun basına yansımadığını ifade etti.
     Takımdan ayrılması halinde Sivassporun da para kazanması amacıyla sözleşmesine madde koydurduğunu belirten Kılıç, kendisiyle ilgili basında çeşitli transfer haberlerinin yer aldığını, ancak bunların gerçeği yansıtmadığını söyledi.
     Sezon içinde uzattığı sözleşmenin basına yansımadığı için şimdi spekülasyonlar yapıldığını öne süren Kılıç, Şu anda Sivassporun sözleşmeli futbolcusuyum. Yeni sezonda da Sivassporun başarısı için ter dökeceğim. Seneye daha çok çalışarak daha iyi duruma gelmeyi hedefliyorum dedi.
     Eksikliği hissedilen mevkilere takviye yapılması halinde takımın daha iyi olacağını vurgulayan Kılıç, Takımda arkadaşlık açısından bir sıkıntımız yok, zaten o olduğu zaman her şey oluyor diye konuştu.
     Sivassporu ve taraftarları çok sevdiğini belirten Kılıç, Sonuçta Erman Kılıç olduysak da Sivassporda olduk. İnşallah seneye de Sivassporun başarısı için iyi bir performans sergileriz. Takımın iyi yerlere gelmesine katkı sağlarız ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Ahmet Ekici
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Sivassporlu futbolcu Erman Kılıç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER