Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay ve futbolcular,

Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay ve futbolcular, İstanbul Efendisini izledi


SİVAS (A.A) - Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, futbolcular ve teknik heyet ile kulübün bazı yöneticileri, İstanbul Efendisi adlı tiyatro oyununu izledi.
     Sivasspor Kulübü Başkanvekili Erdal Sarılar, tesislerden sorumlu asbaşkan Mehmet Ali Topal, sağlık kurulundan sorumlu asbaşkan Uğur Akkuş, teknik direktör Rıza Çalımbay, futbolcular ve teknik heyet, oyunu izlemek için Atatürk Kültür Merkezi Sahnesine geldi.
     Kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular ile tiyatroseverler, Sivas Devlet Tiyatrosunca sahnelenen oyunu ilgiyle izledi. Salonu dolduran sanatseverler, Musahipzade Celalin kaleme aldığı ve Kemal Başarın yönettiği oyunda rol alan tiyatrocuları alkışladı.
     Geleneksel Türk Tiyatrosundan bir örnek olan eserin konusu, Osmanlıda Lale Devri sonrasında geçen bir aşk hikayesi. Osmanlının kültürel ve etnik çeşitliliğinin sergilendiği oyunda, dönemin toplumsal yapısı, sosyal ilişkileri ve yozlaşan değerlerine de hicvederek ayna tutuluyor.
     Selçuk Veysel Zurnazanlı, Nesimi Kaygusuz, Kerem Yücel, Ozan Kalkan, Burçhan Göze, Can Atak, Fulya Ulvan, Filiz Uysal, Begüm Şahin, Burcu Ongun Altay ve Özge Günayın rol aldığı oyunda, yardımcı oyuncular ve orkestra ekibi de görev alıyor.
     Dekor tasarımı Sertel Çetinere, kostüm tasarımı Günnur Orhana, ışık tasarımı Yüksel Aymaza, müzik ve bestenin ise Can Atillaya ait olduğu eserin, dans düzenini ise Alpaslan Karaduman üstleniyor.
     Ekim ayı boyunca sahnelenecek olan oyun, bugün saat 19.30da, yarın ise saat 14.00 ve 19.30da seyirciyle tekrar buluşacak.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay ve futbolcular, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER