Sivas Ticaret Borsasından kırtasiye yardımı

Sivas Ticaret Borsasından kırtasiye yardımı


SİVAS (A.A) - Sivas Ticaret Borsası, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 400 paket kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.
     Sivas Ticaret Borsasından yapılan yazılı açıklamaya göre, Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, kırtasiye malzemelerini İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınara teslim etti.
     Hastaoğlu, yeni eğitim-öğretim yılında yapılan bu yardımların ilerleyen yıllarda da artarak devam edeceğini belirterek, şunları kaydetti:
     Eğitimde eşitlik ilkesinin hayata geçmesine olan inancımızla, buna bir katkımız olması için desteğe muhtaç öğrencilerimiz için bu yıl da yardımlarımızı ulaştırmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kırtasiye yardımının dışında, Sivasta Eğitimin Kalitesini Artırma Projesi (SEKAP) kapsamında kardeş okulumuz olan Yanalak İlköğretim Okulunun ihtiyaçları ve orada eğitim gören 91 öğrencimizin okul kıyafeti, kırtasiyesi, fotokopi makinesi, sobası ve birçok ihtiyacı kurumumuz tarafından karşılandı. İleriki günlerde onların da teslimatını İl Milli Eğitim Müdürümüz Turan beyle birlikte yapacağız.
     Akpınar ise eğitimin önemine değinerek, Ülke olarak 2023 vizyonun da ekonomide ve eğitimde dünyada ilk 10a girmenin çabası içerisindeyiz. Bu kapsamda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği kuruluşu olan Sivas Ticaret Borsamız ihtiyaç sahibi 400 öğrenciye ulaştırılmak üzere kırtasiye yardımlarını bizlere teslim etmiştir. Okullarımızdaki ihtiyaçlı öğrencilerimiz tespit edilerek, yardımlar çocuklarımıza ulaştırılacaktır ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Merve Topuz / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sivas Ticaret Borsasından kırtasiye yardımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER