Sivastan kısa kısa

Sivastan kısa kısa -Sivas Ticaret Borsası yönetimi Şarkışlada temaslarda bulundu -Gemerek Kaymakamlığının iki projesi ORANdan destek almaya hak kazandı


SİVAS (A.A) - Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Şarkışla ilçesinde temaslarda bulundu.
     Hastaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Kaymakam Davut Gül, Belediye Başkanı Kasım Gültekin ve AK Parti İlçe Başkanı Ercihan Altınkayayı ziyaret etti.
     Hastaoğlu, ziyarette borsanın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Şarkışlada tarım alanında yapılacak her yatırıma destek olacaklarını belirten Hastaoğlu, Şarkışlada yapılması planlanan Organize Sanayi Bölgesinin kurucular kurulunda görev almak istiyoruz dedi.
     Ziyarette Şarkışla Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Nuri Beyazıt da hazır bulundu.
    
     -Gemerek Kaymakamlığının iki projesi ORANdan destek almaya hak kazandı-
    
     Gemerek Kaymakamlığınca hazırlanan iki proje Orta Anadolu Kalkınma Ajansından (ORAN) destek almaya hak kazandı.
     Gemerek Kaymakamı Yusuf Özbey, ilçede görev yapan polis ve öğretmenlerin kişisel gelişimi için hazırladıkları iki projenin destek almaya hak kazandığını söyledi.
     Projelerin ORAN tarafından başarılı bulunarak destek almaya hak kazanmasının kendisini mutlu ettiğini belirten Özbey, Hazırladığımız projelerle ilçemizde görev yapan polis memurlarının ve öğretmenlerimizin, görevleri sırasında maruz kaldıkları stresi yenmesini amaçlıyoruz. Stresi azalan personelimizin aile hayatı ve toplumla iletişiminde belli standartlar oluşacaktır. Bu projelerin uygulanması sonucu kurumlarımızın iletişim standartları da artacaktır dedi.
     Özbey, projelerin hazırlanmasında emeği geçen ekibe teşekkür etti.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş / Serhat Zafer
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Sivastan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER