Sivasta trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı

Sivasta trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı -Kentin farklı noktalarında meydana gelen 2si yaralamalı 13 trafik kazası, kameralarca kaydedildi (Görüntülü)


SİVAS (A.A) - Sivasta meydana gelen trafik kazalarından bazıları, MOBESE kameralarınca kaydedildi.
     Sivas Emniyet Müdürlüğü, kent merkezinde farklı tarihlerde meydana gelen 2si yaralamalı 13 trafik kazasına ilişkin görüntüleri, basınla paylaştı.
     Görüntülerde, Çevik Kuvvet Kavşağında seyir halindeki bir otomobilin kontrolden çıkarak kavşaktaki refüje çarpması, Dört İşletme Kavşağında iki otomobilin çarpışması, daha sonra araçlardan birinin kavşaktaki işaret levhasına çarpması yer alıyor.
     Emniyet Kavşağında iki otomobilin çarpışması, Evciler Kavşağı mevkisinde kontrolden çıkan bir otomobilin önünde seyreden panelvan tipi araca, daha sonra da refüje çarpması görüntülere yansıyor.
     Görüntülerde ayrıca, Halifelik Kavşağında geriye doğru giden bir otomobil ile yan taraftan gelen başka bir otomobilin çarpışması, Kepenek Caddesinde bir yolcu otobüsünün önünde seyreden okul servisine çarpması da bulunuyor.
     Valilik binası önünde iki otomobilin çarpışmasının da yansıdığı görüntülerde, Köy Hizmetleri Kavşağında kontrolden çıkan bir otomobilin refüjü aşarak karşı şeride geçmesi, aynı bölgede, ışıklarda bekleyen araçlara çarpmamak için manevra yapan otomobilin trafik lambalarına çarpması da yer alıyor.
     Görüntülerde, Kepçeli Kavşağında yolun karşısına geçmeye çalışan genç bir kıza otomobilin, Sivas Lisesi Kavşağında koşarak yolun karşısına geçmeye çalışan bir gence de panelvan tipi bir aracın çarpma anı da bulunuyor.
     Ayrıca, Otogar köprüsünde iki otomobilin çarpışması, Yeni Mahalle Kavşağında da kontrolden çıkan otomobilin refüjü aşıp karşı şeritten gelen bir otomobille çarpışması görülüyor.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Sivasta trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER