Sivasta iş yerleri Ramazan ayında sahura

Sivasta iş yerleri Ramazan ayında sahura kadar açık kalacak


SİVAS (A.A) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Ramazan ayı boyunca esnafın iş yerlerini sahura kadar açabileceğini bildirdi.
     Köksal, yaptığı yazılı açıklamada, Ramazan ayı boyunca iş yerlerinin geç saatlere kadar açık kalması için gerekli girişimlerde bulunduklarını belirtti. Valilik ve belediyeden bu konuda izin aldıklarını ifade eden Köksal, şunları kaydetti:
     Esnafımızın Ramazan ayı boyunca sahura kadar iş yerlerini açmalarını sağladık. Verilen izin sayesinde vatandaşlarımız, geç saatlere kadar rahat bir şekilde alışveriş yapacaklar ve her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Akşamları kahvehanede ve çay ocaklarında rahat bir şekilde oturabilecektir. Özellikle kahvehanelerin, internet salonlarının, kafeteryalar gibi umuma açık yerlerin geç saatlere kadar açık olmaları hem vatandaşlarımızı hem de esnaflarımızı rahatlatacaktır.
     Günlerin uzun olduğunu belirten Köksal, insanların oruçlu olması nedeniyle sinirlerin de gergin olacağını hatırlatarak, vatandaşlara güler yüz gösterilmesini, müşteri memnuniyetinin ön plana çıkarılmasını, müşteriyi incitmeden satışların gerçekleştirilmesini istedi.
    
     Muhabir: Emine Konuk
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sivasta iş yerleri Ramazan ayında sahura Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER