Sivasta çocuk poliklinikleri Semt Polikliniğine taşındı

Sivasta çocuk poliklinikleri Semt Polikliniğine taşındı


SİVAS (A.A) - Sivas Numune Hastanesindeki çocuk kardiyolojisi, çocuk endokrinolojisi, çocuk nefroloji ve çocuk hematoloji poliklinikleri Semt Polikliniğine taşındı.
     Semt Polikliniğinde incelemelerde bulunan Sivas Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri İbrahim Ethem Özsoy, yaptığı açıklamada, Numune Hastanesi bünyesinde 5 farklı branşta çocuk yan dalının hizmet verdiğini belirterek, şunları kaydetti:
     Ancak biz bu farklı branşların hizmet verdiğini halkımız tarafından tam bilinmediğini fark ettik. Bünyemizde çocuk nefrolojisi, çocuk endokrinoloji, çocuk kardiyoloji, çocuk hematolojisi ve çocuk psikiyatrisi dalları hizmet veriyor. Bunlardan çocuk psikiyatrisi yine Numune Hastanesi ana binasında devam ediyor. Diğer 4 yan dalımız Semt Polikliniğinde hizmet veriyor. Bazı hastaların başka şehirlere yönlendirildiğini duyuyoruz. Bu bölümde hastanemiz hizmet veriyor, her türlü teşhis ve tedaviyi yapılmakta. Bu nedenle ilgili branşlarımız her zaman halkımızın hizmetinde.
     Numune Hastanesi yöneticisi Fikret Özkan ise emeği geçen herkese teşekkür ederek, Eksik olan birkaç branşımız da gelirse hiçbir eksiğimiz kalmayacak diye konuştu.
     Özsoy ve Özkana Numune Hastanesi Başhekimi Ruhiye Cevit de eşlik etti.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Sivasta çocuk poliklinikleri Semt Polikliniğine taşındı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER