Sivasta çağrı merkezi kurulacak

Sivasta çağrı merkezi kurulacak -İl Özel İdaresine ait arsaya kurulacak ve ilk etapta 400 kişinin istihdam edileceği çağrı merkezi için protokol imzalandı


SİVAS (A.A) - Sivasta, ilk etapta 400 kişinin istihdam edileceği çağrı merkezi kurulacak.
     Alonet Bilgi Teknolojileri A.Şnin Paşabahçe yolu üzerinde, İl Özel İdaresine ait arsaya kuracağı çağrı merkezi için İl Özel İdaresinde protokol imza töreni düzenlendi.
     Sivas Valisi Ali Kolat, protokol töreninde yaptığı konuşmada, çağrı merkezinin son aşamasına geldiklerini ve sözleşme imzalayacaklarını söyledi.
     Firmanın ilk çağrıyı 1 Ocakta alacak şekilde çalışmalara başlayacağını ifade eden Kolat, binanın önemli bir güzergahta olacağını belirtti. Sivasta istihdamı artırabilmek amacında olduklarını dile getiren Kolat, Önemli bir istihdam yaratacak. Özellikle işsiz gençlerimiz için fevkalade önemli bir adım. Başka firmaların da bize teklifleri oldu. Sivas çağrı merkezi üssü konumuna gelecektir dedi.
     Firma temsilcisi Murat Dursun da ilk etapta 400 kişinin istihdam edilmesinin planlandığı çağrı merkezinde ekim ayı gibi insan kaynakları sürecinin başlatmayı, Ocak 2013te de ilk çağrıyı almayı hedeflediklerini kaydetti.
     Merkezin, Sivasta gençlerin istihdamına önemli katkı yapacağını anlatan Dursun, çağrı merkezinin 2 bin kişiyi istihdam edebilecek şekilde yapılacağını kaydetti.
     Konuşmaların ardından Kolat ve Dursun protokolü imzaladı.
    
     Muhabir: Önder Felek
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sivasta çağrı merkezi kurulacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER