Sitelerin markalaşmasına yönelik proje

Sitelerin markalaşmasına yönelik proje -Ankara Kalkınma Ajansı ile Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası, proje sözleşmesini imzaladı


ANKARA (A.A) - Ankara Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında desteklenen, Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından hazırlanan Ankara Sanal Mobilya Fuarı Uygulamasının Projelendirilmesi Süreç Danışmanlığı Projesi sözleşmesinin imzalandığı bildirildi.
     Ankara Kalkınma Ajansından yapılan yazılı açıklamada, Ankara Siteler mobilyasının tanıtımı ve markalaşmasına yönelik projenin Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Asım Balcı ile Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı tarafından imzalandığı kaydedildi.
     Projenin Sitelerde markalaşma, sanal organizasyonlar ve yönetim süreçleri konularında destek sağlayacağını ve daha çok gelişmesine katkı sunacağını ifade eden Taklacı, proje eğitimi sonrasında Ankara Sanal Mobilya Fuarı uygulamasının projelendirileceğini belirtti. Taklacı, ayrıca proje sonunda Sitelerde hammadde tedariği, dağıtım ve montaj gibi süreçlerde ortak hareket edebilen ticari işbirliklerinin doğması gibi sonuçlar beklediklerini bildirdi.
     Balcı, projenin, ülkenin birçok yerinde tanınan Siteler Mobilyası markasına olumlu katkıları olacağından emin olduklarını belirtti.
    
     Muhabir: Seval Ocak Adıyaman
     Yayıncı: Zülal Eser
<< Önceki Haber Sitelerin markalaşmasına yönelik proje Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER