Şırnak Valisi Özkan:

Şırnak Valisi Özkan: Beytüşşebaplılar, ipi kimin elinde olduğu belli olmayan karanlık odakların kendi çocuklarını kandırıp ölüme göndermesinden rahatsızlar -Teröristler, halkın zarar görmesi için ilçe merkezinde eylem ya


ŞIRNAK (A.A) - Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, Beytüşşebaplılar, ipi kimin elinde olduğu belli olmayan karanlık odakların kendi çocuklarını kandırıp ölüme göndermesinden rahatsızlar dedi.
     Özkan, Beytüşşebaptaki temasları sırasında AA muhabirine yaptığı açıklamada, vatandaşa sunulması gereken hizmetlerin kesintisiz sürdüğünü belirterek, Dün buradaydık, bugün de buradayız. Beytüşşebaptayız dedi.
     Hiçbir Beytüşşebaplının huzursuzluk istemediğini vurgulayan Vali Özkan, şunları söyledi:
     Beytüşşebaplılar, ipi kimin elinde olduğu belli olmayan karanlık odakların kendi çocuklarını kandırıp ölüme göndermesinden rahatsızlar. İlçe halkı işinde gücündedir. Çocuklarının eğitimi en büyük öncelikleridir. Güvenlik birimleri, vatandaşın zarar görmemesi için canı pahasına çalışmalarını hassas bir şekilde sürdürüyor. Teröristler, halkın zarar görmesi için ilçe merkezinde eylem yapıyor. Vatandaşın kör kurşuna hedef olmasını istiyorlar. Bunun için vatandaşı kalkan olarak kullanıyorlar. Teröristlerce ilçe merkezinde düzenlenen saldırıda, ev ve iş yerleri zarar gören Beytüşşebaplıların hasarını karşılayacağız.
    
     Muhabir: Özgür Ayaydın-İbrahim Yakut/ Meral Özdemir
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Şırnak Valisi Özkan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER