Şırnaktaki çatışma

Şırnaktaki çatışma -Beytüşşebap ilçesi kırsalında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Erzinin Osmaniyedeki baba evinde yas var


OSMANİYE (A.A) - Beytüşşebap ilçesi kırsalında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hasan Erzinin (26) Osmaniyedeki baba evinde büyük üzüntü yaşanıyor.
     Uzman Çavuş Hasan Erzinin şehit olduğu haberi, Osmaniye Garnizon Komutanı Kurmay Albay Uğur Özbek tarafından merkeze bağlı Issızca köyündeki ailesine bildirildi.
     Sağlık ekipleri, kocasının şehit olduğu haberini alınca fenalaşan 7 aylık hamile Sultan Erzi (23) ve babaanesi DÖne Erziye (76) müdahale etti.
     Şehit Erzinin, üvey annesi Fatma Erzi (47), Nasıl kıydınız da vurdunuz bu çocukları. Dün aradığında anne iyiyim ben dedi diye ağıtlar yaktı.
     Şehit Hasan Erzinin dayısı Fahri Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, 6 ay önce Hakkariye tayini çıktı. Eşi hem hamile hem de burada daha güvende olur diye yanında götürmedi. Bayramdan sonra çocuğunun doğumu için gelecekti dedi.
     Şehidin babası Yahya Erzi (56) ve kardeşleri, taziyeleri kabul etmeye başladı.
    
     Muhabir: Tuğba Temir/Ömer Yıldız
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Şırnaktaki çatışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER