Şırnakta askerleri taşıyan aracın devrilmesi

Şırnakta askerleri taşıyan aracın devrilmesi -Şehit olan Uzman Çavuş Ormanın, Kırşehirin Kaman ilçesindeki baba ocağında yas var


KIRŞEHİR (A.A) - Şırnakın Uludere ilçesinde askerleri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Aziz Ormanın, Kırşehirin Kaman ilçesine bağlı Yelek beldesindeki baba ocağında yas var.
     Şehidin haberini ailesine, Kırşehir İl Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Binbaşı Şahin Keskinkılıç ile Kaman İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen İzzet Şeref verdi. Şehidin babası Hacı ve annesi Dönüş Ormanın bu sırada tarlada çalıştığı ve yakınları tarafından çağrıldığı öğrenildi.
     Haberin duyulması üzerine şehit Ormanın akrabaları ve yakınları evi Türk bayrakları ile donattı.
     Baba Hacı Orman, yaptığı açıklamada, oğlunun Ramazan Bayramının birinci günü kendisini arayarak bayramlaştığını söyledi.
     Oğlunun telefonda, Sıra bana geldi baba, sıramı bekliyorum dediğini ifade eden baba Orman, terörün uzantılarının Mecliste olduğunu, hükümetin buna çözüm bulunması gerektiğini söyledi.
     Evli olan ve Çorumda yaşayan şehidin eşi ve çocuğunun da, haberi aldıktan sonra Kırşehire gelmek üzere yola çıktığı öğrenildi.
    
     Muhabir: Abdullah Yıldız / Yücel Velioğlu
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Şırnakta askerleri taşıyan aracın devrilmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER