Sırbistanda Türkiyeyi temsil edecek

Sırbistanda Türkiyeyi temsil edecek -Erzurumlu milli eskrimci Tarakcı, Sırbistanda yapılacak Avrupa Circuit Turnuvasında ülkemizi temsil edecek


ERZURUM (A.A) - Erzurumlu milli eskrimci Ayşe Eda Tarakcı, Sırbistanda yapılacak Avrupa Circuit Turnuvasında ülkemizi temsil edecek.
     Antrenör Mehmet Ali Dayanç, yaptığı açıklamada, Bayanlar EPE Kategorisinde yer alan milli sporcunun, Yakutiye Spor Salonunda yaptıkları antrenmanlarla turnuvaya hazırlandıklarını belirtti.
     Sırbistan Zrenjanin kentinde düzenlenecek olan turnuvaya sıkı bir şekilde hazırlandıklarını dile getiren Dayanç, şöyle konuştu:
     Sırbistanda 22 Eylülde başlayacak olan Bayanlar EPE Kategorisinde yer alan milli sporcumuzun morali çok iyi. Yaptığımız çalışmalarda sporcumuzun özverisinin yüksek olması ve azmi sayesinde, Sırbistan iyi sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum. Kendisine çok güveniyorum.
     Tarakcı da haftanın 6 günü çift antrenman yaparak hazırlandığı turnuvadan madalya ile dönmek için yoğun bir tempoda çalıştığını belirterek, Turnuvadan madalya ile döneceğime inanıyorum. Milli takım olarak çok iyi bir kadromuz var. Bir aksilik çıkmazsa, Erzuruma madalya ile döneceğim diye konuştu.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Muharrem Aksakallı
<< Önceki Haber Sırbistanda Türkiyeyi temsil edecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER