Sinop Valisi Cengiz:

Sinop Valisi Cengiz: -Dönüşen ve gelişen Sinop İlimizi daha geniş kitlelere tanıtmak amacıyla valilik olarak çalışmalarımız tüm hızıyla sürmekte


SİNOP (A.A) - Sinop Valisi Ahmet Cengiz, Dönüşen ve gelişen Sinop ilimizi daha geniş kitlelere tanıtmak amacıyla valilik olarak çalışmalarımız tüm hızıyla sürmekte dedi.
     Cengiz, yaptığı açıklamada, Sinopu en iyi tanıtan 2012 Yılı Haber Ödülü ve 1. Sinop Ulusal Dört Mevsim Fotoğraf Yarışmalarına başvuruların devam ettiğini hatırlattı.
     Tarihi, kültürü, denizi ve doğal güzellikleriyle Sinopun olması gereken yerde bulunmadığını vurgulayan Cengiz, şunları kaydetti:
     Dönüşen ve gelişen Sinop ilimizi daha geniş kitlelere tanıtmak amacıyla valilik olarak çalışmalarımız tüm hızıyla sürmekte. Son olarak Ankarada gerçekleştirdiğimiz tanıtım günleri sonrası bizi çok sevindiren geri dönüşler olmuştur. Bu bağlamda bu yıl ilk kez Kuzey Yıldızı 1. Sinop Ulusal Belgesel Film Yarışmasını gerçekleştirdik. Bütün bu yapılan etkinliklerde asıl amacımız tanıtımda Sinopu daha iyi yerlere taşımaktır.
    
     Muhabir: Halit Gümüş / Anıl Kuru
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Sinop Valisi Cengiz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER