Sinop Hayaller Tiyatrosundan Eğitim çalışmaları

Sinop Hayaller Tiyatrosundan Eğitim çalışmaları


SİNOP (A.A) - Sinop Hayaller Tiyatrosu tarafından drama, kısa film, müzik, Türk halk oyunları, dans, fotoğrafçılık, kişisel gelişim gibi güzel sanatlar alanlarında eğitim vereceği ve çalışmalar yapacağı bildirildi.
     Sinop Hayaller Tiyatrosu kurucusu ve Genel Sanat Yönetmeni Enes Cangül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kültürel ve sanatsal bazda hazırlanan birçok farklı projeyi 2012 -2013 sanat sezonunda başta Sinop ve ilçeleri olmak üzere ülkenin dört bir yanında hayata geçirmek arzusunda olduklarını söyledi.
     Bu kapsamda tiyatro çalışmaları yanında birçok farklı dalda da faaliyetler sürdüreceklerini söyleyen Cangül, Tiyatro, drama, kısa film, müzik, Türk halk oyunları, dans, fotoğrafçılık, kişisel gelişim gibi güzel sanatlar alanlarında eğitim vereceğiz ve çalışmalarda bulunacağız dedi.
     Kültürel ve sanatsal alanlarda farklı boyutlarda özgün eserler üretmek istediklerini dile getiren Cangül , şöyle devam etti:
     İçimizdeki değerleri gün yüzüne çıkarmayı amaçlayan grubumuzda bizlerle birlikte olmak isteyenlere kapılarımızı açıyoruz. Güzel sanatlarla ilgilenen yetenekli ve her şeyden önemlisi istekli tüm çocuklarımız, gençlerimiz ve yetişkinlerimizle bu özel ama bir o kadar da başarılı kadronun içinde yer alarak, güzel işlere birlikte imza atmak ve alkışımızı paylaşmak için onları tiyatromuza bekliyoruz.
    
     Muhabir: Halit Gümüş
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Sinop Hayaller Tiyatrosundan Eğitim çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER