Sinopta Seyyah Bizim İller Projesi

Sinopta Seyyah Bizim İller Projesi


SİNOP (A.A) - Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı tarafından geçen yıl hayata geçirilen Seyyah Ulu Çınarın İzinde projesinin gençler tarafından benimsenmesinin ardından bu yıl da Seyyah Bizim İller projesinin uygulanacağı bildirildi.
     Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Seyyah Bizim İller projesinin 4 Şubat-26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirileceği belirtildi.
     Projeye 14-18, 19-26 yaşları arasında gençler katılabileceği duyurulan açıklamada, projeye katılmak isteyen gençlerin Gençlik Merkezine bizzat başvuruda bulunmaları istendi.
     Tamamen ücretsiz olacak gezilerde, Sinoptan 640 gencin çeşitli illere ve ilçelere gideceği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Geçen sene Bakanlığımızın düzenlemiş olduğu Seyyah Ulu Çınarın İzinde hareketlilik projesi gençlerimiz tarafından büyük ilgi gördü. Bu sene de Bakanlığımız bu ilgiyi karşılıksız bırakmayarak Seyyah Bizim İller hareketlilik projesini başlattı. Sinopta ve çevre ilçelerimizde bulunan bütün gençlerimizin bu hareketlilik projesine katılmalarını bekliyoruz.
    
     Muhabir: Halit Gümüş
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Sinopta Seyyah Bizim İller Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER