Sinopta Kuşaklar Buluşuyor yarışması yapılacak

Sinopta Kuşaklar Buluşuyor yarışması yapılacak


SİNOP (A.A) - Sinopta, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Kuşaklar Buluşuyor, Köyden Kente Bakış, Kentten Köye Gidiş İnceleme, Araştırma ve Belgeleme yarışması düzenleneceği bildirildi.
     Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, yarışma kapsamında, 15-20 yaş arası ve 21-29 yaş arası gençlerin sanatsal, kültürel, geleneksel ve tarihi değerler ile yaşanmış fakat yazılmamış hayat öyküleri hakkında, yaşlıları yaşadıkları köyde veya kentte ziyaret edecekleri belirtildi.
     Gençlerin, bu ziyaretler sırasında elde edecekleri bilgileri, yaşlıların içlerinde bulundukları çevre ile beraber gözlemleyerek izlenimlerini özgün eserlerle anlatılacağının vurgulandığı açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Sunacakları eserleri 01 Mart 2013 tarihine kadar Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekiyor. Yarışma sonuçları ise yine www.kusaklarbulusuyor.gsb.gov.tr ve www.gsb.gov.tr adreslerinden 3 Mayıs 2013 tarihinde ilan edilecek, yarışma sonunda her iki kategoride illerinde dereceye giren gençlere ödül olarak 2 tablet bilgisayar, 2 bisiklet, 2 fotoğraf makinesi verilecek.
    
     Muhabir: Halit Gümüş / Fatma Kalay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Sinopta Kuşaklar Buluşuyor yarışması yapılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER