Şimdi de ok ile eylem yaptı

Şimdi de ok ile eylem yaptı -Orduda 4 gün önce belediyenin, köy dolmuşlarının şehir içine girişini yasaklayan kararını beraberindeki kişiyle protesto eden Nurettin İslam, bugünkü eyleminde de üzerinde taşıdığı ok ile dikkat


ORDU (A.A) - Orduda, 4 gün önce belediyenin, köy dolmuşlarının şehir içine girişini yasaklayan kararını beraberindeki kişiyle protesto eden Nurettin İslam (72), bugünkü eyleminde de üzerinde taşıdığı ok ile dikkati çekti.
     Nurettin İslam, üç tekerli bisikletiyle Şarkiye Mahallesindeki İlkadım Anıtı önüne gelerek 4 gün önce yaşanan olayın ardından beraberindeki Kerim Gölün tutuklanmasını protesto etmek istedi.
     Bisikletine çeşitli sloganlar yazılı dövizler asan İslamın üstünde taşıdığı ok dikkati çekti.
     Atatürk Anıtı önünde yaklaşık 15 dakika eylem yapan İslam, güvenlik güçlerinin uyarısının ardından bölgeden ayrıldı.
    
     -Olay-
    
     Ordu Belediyesinin, köy dolmuşlarının şehir içine girmesini yasaklayan kararını protesto etmek amacıyla 4 gün önce belediye binası önüne giden Nurettin İslam ile beraberindeki Kerim Göl, belediye binasına yumurta atmıştı.
     Olay yerine gelen polis ekiplerinin eylemcilere müdahalesi sırasında Kerim Göl, polise kılıçla saldırmış ve yaşanan arbede sırasında polis memuru Cihangir Kaya elinden yaralanmıştı.
     Gözaltına alınan şüphelilerden Kerim Göl tutuklanmış, Nurettin İslam serbest bırakılmıştı.
     (GG-HY-İSM-TAR)
<< Önceki Haber Şimdi de ok ile eylem yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER