Simavdan kısa kısa

Simavdan kısa kısa -Özgürlük İçin 10 Milyon İmza kampanyası


KÜTAHYA (A.A) - Memur-Sen Simav Temsilciliği, Özgürlük İçin 10 Milyon İmza kampanyası kapsamında ilçede imza çadırı kurdu.
     Sendika Temsilcisi Halil Aktay, Cumhuriyet Meydanına kurdukları imza standındaki konuşmasında, amaçlarının ilk etapta 5 bin imza toplamak olduğunu söyledi.
     Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirten Aktay, şöyle devam etti:
     Simav şubemize kayıtlı 416 üyemiz bulunuyor. Kılık, kıyafet konusunda insan haklarının çiğnendiğini, vatandaşlar arasında ayrımcılık yapıldığını ve başörtüsü takmak isteyenlere bu hakkın verilmediğini görüyoruz. Bu kapsamda bizlerde halkımızla birlikte bu kampanya destek veriyoruz. Kampanya sonucunda toplanacak imzalar Başbakanlığa sunulacak.
    
     -Hastanede kandil simidi dağıtıldı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Simav Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Mevlit Kandili dolayısıyla Doç. Dr. İsmail Karakuyu Simav Devlet Hastanesinde tedavi gören vatandaşlara kandil simidi dağıttı.
     Dernek Başkanı Fahri Çetin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kandil nedeniyle hastanede yatan hastalara ve personele kandil simidi dağıttıklarını belirterek, amaçlarının gönül yapmak olduğunu söyledi.
     İnsanları mutlu etmenin hazzını yaşadıklarını belirten Çetin, benzer etkinlikleri bundan sonraki kandillerde de yapacaklarını ve Hastane Başhekimi Dr. Mesut Karacaya bu fırsatı verdiği teşekkür etti.
    
     Muhabir: Zekeriya Türkel / Hadi Şengül
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Simavdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER