Simavda öğrencilerden Münevver nineye ziyaret

Simavda öğrencilerden Münevver nineye ziyaret


KÜTAHYA (A.A) - Simav Ticaret Meslek Lisesinden bir grup öğrenci, ülke genelinde ortaöğretim öğrencilerine evrensel ve etik değerler bilinciyle kültürünün kazandırılması amacıyla başlatılan Eğitimde Değerler Eğitimi projesi kapsamında ilçenin yaşlılarından Münevver Çakanı (88) evinde ziyaret etti.
     Çakanı, öğretmenleri Elif Atasoy ve Mehmet Erzincanlı ile Karşıyaka Mahallesindeki evinde ziyaret eden öğrenciler, elini öperek onunla bir süre sohbet etti, çeşitli hediyeler verdi.
     Toplam iki çocuk, 4 torun ve 3 de torun çocuğu sahibi Çakan, Simavın nalbant ustalarından eşi Mehmet Çakanın yaklaşık 18 yıl önce vefat ettiğini söyledi.
     Bundan 5 yıl önce yakalandığı brusella hastalığı nedeniyle yürüme güçlüğü çektiğini belirten Çakan, Halimden memnunum. Çocuklarım ve torunlarım benimle ilgileniyor. Komşularım zaman zaman bana misafir oluyor. 88 yaşındayım ama hayatımda birçok güzelliği yeni yeni yaşıyorum. Onlardan en önemlisi de torunlarımın çocuklarını dünya gözüyle görüp sevebilmemdir dedi.
     Çakan, brusella hastalığının getirdiği olumsuzluklar dışında hiçbir şikayeti olmadığını dile getirerek, hayat dolu olmasını, hastalanmadan önce çok gezmeye, hiçbir olumsuzluğu dert edinmemeye ve strese girmemeye borçlu olduğunu ifade etti.
    
     Muhabir: Zekeriya Türkel / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Simavda öğrencilerden Münevver nineye ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER