Simavda hayırsever iş adamı, başarılı

Simavda hayırsever iş adamı, başarılı öğrencileri altınla ödüllendirdi


KÜTAHYA (A.A) - İzmirde kereste tüccarlığıyla uğraşan iş adamı Hakkı Özkaya (52), kendisi, babası ve oğlunun mezun olduğu Osmanbey İlköğretim Okulundaki başarılı öğrencileri, birer Cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi.
     Bu yıl 8incisi düzenlenen Hakkı Özkaya Ödülleri etkinliği dolayısıyla okul bahçesinde düzenlenen törende konuşan Simav Kaymakamı Yüksel Ünal, Özkayanın her yıl 4 okul birincisini Cumhuriyet altınıyla ödüllendirdiğini anımsattı.
     Bundan büyük mutluluk duyduğunu belirten Ünal, şöyle konuştu:
     Eğitime sevdalı Simavda başarıların artması, eğitimin kalitesinin yükselmesi için eğitimci arkadaşlarımızla çok yoğun çaba sarf ediyoruz. Bu çabalarımızın sonuçlarını da son birkaç yıldır ülke genelinde elde ettiğimiz birinciliklerle alıyoruz. Eğitimin her alanda desteklenmesi gerekiyor. Eğitime desteğin sadece devletin görevi olmadığını, bu işe hayırsever vatandaşların da destek vermesini Hakkı Özkaya gibi kardeşlerimizde görmek, bizi mutlu ediyor. Bu tür katkıların çoğalmasını temenni ediyorum.
     Özkaya da başarılı öğrencileri altınla ödüllendirme geleneğini 8 yıldır aralıksız sürdürdüklerini dile getirerek, Bundan sonra da bu geleneğimizi sürdürmek istiyoruz. Ülkemizin kurtuluşunu eğitimde görüyoruz dedi.
     Daha sonra, okul birincileri Merve Taşan, Nurefşan Kublay, Müge Üstün ve Selay Turguta, Özkaya tarafından birer Cumhuriyet altını hediye edildi.
    
     Muhabir: Zekeriya Türkel
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Simavda hayırsever iş adamı, başarılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER