Simavda hastanede yönetim değişikliği

Simavda hastanede yönetim değişikliği -Başhekimliğe, Op. Dr. Naci Çağların yerine Uzman Dr. Mesut Karaca getirildi


KÜTAHYA (A.A) - Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi Başhekimliğine, Op. Dr. Naci Çağların yerine Uzman Dr. Mesut Karaca getirildi.
     Uzman Dr. Karaca, gazetecilere yaptığı açıklamada, 1998 yılının haziran ayından bu yana görevini sürdüren Op. Dr. Çağların yerine kendisinin atandığını bildirdi.
     Bu değişikliğin, Sağlık Bakanlığının Türkiye genelinde uyguladığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu oluşumu kapsamında gerçekleştirildiğini belirten Uzman Dr. Karaca, şunları kaydetti:
     Hastanelerde başhekimler bundan böyle Hastane Yöneticisi Başhekim olarak tanımlandı. Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Memed Acar, Başhekim Yardımcılığına, İdari ve Mali Hizmetler Müdürlüğüne Sedat Kızılarslan, onun yardımcılığına da Mustafa Kalay getirildi. Daha önce başhemşirelik diye adlandırılan makam, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü olarak değiştirildi ve bu görev Hatice Özkana verildi. Özkanın yardımcılığını ise Aysun Özben yapacak.
     Uzman Dr. Karaca, en önemli eksikliklerinin, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olduğu bilgisini vererek, bu eksikliğin kısa sürede giderilmesini beklediklerini dile getirdi.
     Hastanede 27 uzman doktor, 8 pratisyen hekim, yaklaşık 250 yardımcı sağlık personeli ve 132 yatak kapasitesi bulunduğunu anlatan Uzman Dr. Karaca, Kapılarımız günün 24 saati sağlığına kavuşmak isteyen herkese açıktır. Burası hastane olduğu kadar şifa arayan herkesin evidir ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Zekeriya Türkel
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Simavda hastanede yönetim değişikliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER