Silifkedeki boğulma

Silifkedeki boğulma -Serinlemek için girdiği denizde boğulma tehlikesi geçiren kız kardeşini kurtarmaya çalışırken boğulan uzman çavuş toprağa verildi


MERSİN (A.A) - Silifke ilçesinde serinlemek için girdiği denizde boğulma tehlikesi geçiren kız kardeşini kurtarmaya çalışırken boğulan uzman çavuş Üşer Özdemir (35), toprağa verildi.
     Üşer Özdemirin (35) cenazesi, yakınları tarafından Silifke Devlet Hastanesi Morgundan alınarak Merkez Alaaddin Camisine getirildi.
     Burada kılınan cenaze namazının ardından Üşer Özdemirin cenazesi toprağa verildi.
     Cenaze törenine Üşer Özdemirin yakınları, Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel ile askeri erkan ve vatandaşlar katıldı.
     Evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilen Üşer Özdemirin Şırnakın Silopi ilçesinde piyade uzman çavuş olarak görev yaptığı ve memleketi Silifkeye yıllık iznini geçirmek üzere geldiği belirtildi.
     Bu arada, Üşer Özdemirin kardeşi Hatice Özdemiri kurtarmaya çalışırken boğulduğu, Hatice Özdemirin ise hayati tehlikeyi atlattığı ve Mersin Devlet Hastanesindeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.
     Dün, Yeşilovacık beldesinde Üşer Özdemir, boğulma tehlikesi geçiren kız kardeşi Hatice Özdemiri kurtarmaya çalışırken boğularak hayatını kaybetmişti.
    
     Muhabir: Hüseyin Haskan / Kerem Kocalar / Volkan Kaşık
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Silifkedeki boğulma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER