Silifkede okul geçit görevlilerine sertifika

Silifkede okul geçit görevlilerine sertifika


MERSİN (A.A) - Silifke ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından öğrencilerin okul giriş ve çıkışlarında yolun karşısına geçmelerine yardımcı olmak amacıyla, trafik eğitimi alan öğrencilere sertifikaları verildi.
     Silifke Emniyet Müdürü Volkan İmişçi, Emniyet brifing salonundaki sertifika töreninde yaptığı konuşmada, eğitim verilen ilköğretim ve lise dengi okullardan 60 öğrencinin sertifika almaya hak kazandığını söyledi.
     Yapılan bu çalışmayla öğrencilere büyük yetki verdiğini ifade eden İmişçi, Bazı şeyler affedilir, ama okul önlerinde durmayanlar affedilmez. Her gün okul önlerinde kaza meydana geliyor. Trafik kuralları ihmal edilecek bir konu değildir. Hepimiz trafik kurallarına uymalıyız. Trafik kurallarına uyduğumuz zaman her şeyin daha güzel olacağını inanıyoruz dedi.
     İmişçi, öğrencilerin huzurlu ve güvenli bir ortamda okullarına gidip gelmeleri, özellikle okullar ve yakın çevrelerinde suç işlenmesinin önlenmesi için okulların giriş ve çıkış saatlerinde ekiplerin görevlendirildiğini belirtti.
     Konuşmanın ardından öğrencilere sertifikaları verildi.
    
     Muhabir: Hüseyin Haskan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Silifkede okul geçit görevlilerine sertifika Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER