Silifkede AK Parti ve HAS Partiden

Silifkede AK Parti ve HAS Partiden birleşme mesajı


MERSİN (A.A) - Numan Kurtulmuşun AK Partiye geçmesinin ardından Silifke ilçesinde de AK Parti ve HAS Parti yöneticileri, birleşme sürecini görüşmek üzere biraraya geldi.
     AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret eden HAS Partili yöneticileri, İlçe Başkanı İsmail Hakkı Köroğlu ve yönetim kurulu üyeleri çiçeklerle karşıladı.
     HAS Partili yöneticiler adına açıklamada bulunan Mersin İl Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Demirci, genel merkezde gerçekleştirilen birleşmenin ardından il ve ilçeler bazında başlatılan birleşimin nasıl bir süreçte gerçekleştirileceği konusunu görüşmek amacıyla bu ziyareti yaptıklarını kaydetti.
     Resmi birleşmenin Mersin merkezde yapılacağını ifade eden Demirci, Gerek ilimizde gerekse ilçemizde başlattığımız çalışmayla birleşme yapılacak mı yapılmayacak mı sorusunu ortadan kaldırdığımıza inanıyoruz dedi.
     AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Köroğlu da, Mersindeki birleşmenin basın önünde yoğun bir katılımla gerçekleşeceğini vurguladı.
     AK Partililerle HAS Partililerin Silifkede aynı düşünceyi paylaşan kişilerden oluştuğunu belirten Köroğlu, bu birleşmenin Silifkenin istikbali için olumlu olacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Hüseyin Haskan / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Silifkede AK Parti ve HAS Partiden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER