Siirtspor Basın Sözcüsü Özgen:

Siirtspor Basın Sözcüsü Özgen: İstanbulspor A.Ş. karşılaşmasındaki beraberlik bizim için 3 puan değerinde


SİİRT (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Siirtsporun Basın Sözcüsü Ayhan Özgen, İstanbulspor A.Ş. karşılaşmasındaki beraberliğin kendileri için 3 puan değerinde olduğunu söyledi.
     Özgen, yaptığı açıklamada, İstanbulspor A.Ş. gibi güçlü bir takım karşısında ve üstelik deplasmanda galibiyet almayı hedeflediklerini, maçta iyi bir oyun sergilemelerine rağmen maçın beraberlikle sonuçlandığını ifade ederek şöyle dedi:
     Hakemin yanlış bir kararı ile attığımız bir golün geçerli saymaması bizi galibiyetten etti. Yakalamak istediğimiz çıkışı İstanbulspor A.Ş. gibi güçlü, liderliğe oynayan, 2. Ligi hedefleyen bir takım karşısında, üstelik deplasmanda almak istiyorduk. Oyun düzenimizi de buna göre kurmuştuk. Oyunda ağırlığımızı hissettirdik, bir gol de attık ancak hakem bize göre, yanlış bir kararla bu golü geçerli saymadı. Bu karar belkide bizi bir galibiyetten etti. Ancak buna rağmen bu zorlu deplasmandan bir puan almayı başardık. İstanbulspor A.Ş. karşılaşmasındaki beraberlik bizim için 3 puan değerinde. Teknik heyet ve futbolcularımızı bu güzel oyundan ve sonuçtan dolayı kutluyorum. Ayrıca bu maçta takımı destekleyen tüm hemşehrilerimize de teşekkür ediyorum. Bu maç, gelecekteki güçlü Siirtsporun öncüsü oldu.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen / Sema Kaplan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Siirtspor Basın Sözcüsü Özgen: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER