Siirtsporda Pazarspor maçı hazırlıkları sürüyor

Siirtsporda Pazarspor maçı hazırlıkları sürüyor


SİİRT (A.A) - Spor Toto 3. Lig, 1. Grup takımlarından Siirtsporda hafta sonu oynanacak Pazarspor maçı hazırlıkları sürüyor.
     Kulübün basın sözcüsü Ayhan Özgen, yaptığı açıklamada, Pazarsporun playoff iddiasını sürdüren güçlü bir takım olduğunu ifade ederek, deplasmanda oynanacak bu karşılaşmanın çetin geçeceğini söyledi.
     Özgen, teknik heyet ve futbolcuların bu maçın zorluğunun bilincinde olduklarını ve hazırlıklarını bu doğrultuda sürdürdüklerini belirterek, şöyle dedi:
     Geçen hafta cezalı ve sakatlığı bulunan 5 futbolcudan yoksun olarak çıktığımız Gölcükspor maçında güzel bir oyun ortaya koyduk ve galip geldik. Pazarspor maçında daha az eksiğimiz olacak. Takım geçen hafta alınan galibiyetin etkisiyle çok iyi bir morale sahip. Teknik heyetimiz bu maçta ortaya konulacak planı belirledi ve bunları hafta boyunca oyunculara aktaracak. Atatürk Stadyumunda taktik ve fiziksel çalışmalar devam ediyor. Hedefimiz ortaya koymaya başladığımız güzel oyuna paralel bir şekilde galibiyetler almak ve ligde kalmaktır. Pazarspor maçına da bu anlayışla çıkacağız.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen / Sema Kaplan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Siirtsporda Pazarspor maçı hazırlıkları sürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER