Siirt Valisi Aydından milli sporculara destek

Siirt Valisi Aydından milli sporculara destek sözü


SİİRT (A.A) - Siirt Valisi Ahmet Aydın milli sporculara her türlü desteğin verileceğini söyledi.
     Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç beraberinde 2012 yılında Avrupa, Balkanlar ve Türkiyede birçok branşta derece yapan milli sporcu Adem Aykut ve antrenör Levent Obuz ile Vali Aydını makamında ziyaret etti.
     Olgaç, ziyarette Vali Aydına il genelinde 16 branşta hizmet verdiklerini belirterek, çeşitli spor dallarında ili temsil eden sporcuların hem ulusal, hem de uluslararası başarılara imza attığını söyledi.
     Bu kapsamda antrenörler ve sporcuların planlı ve programlı çalışmalarının süreceğini ifade eden Olgaç, Vali Aydına teşkilata ve sporculara verdiği destekten ötürü teşekkür etti.
     Vali Aydın ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sporcuların başarılarının kendilerini gururlandırdığını söyledi.
     Adem Aykutun Türkiye Ümitler Judo Şampiyonasında Türkiye ikincisi, Balkan Şampiyonasında da birinci olmasının önemli bir başarı olduğunu vurgulayan Aydın, Ademin 2013 yılında yapılacak olan Avrupa ve Dünya Şampiyonasında kendi kilosunda ülkemizi en güzel şekilde temsil ederek büyük bir başarı elde edeceğine inanıyorum dedi.
     Vali Aydın, il genelindeki tüm sporcularımıza malzeme yardımında bulunacaklarını, özelikle de milli sporculara her türlü desteği sağlayacaklarını ifade ederek, valilik olarak tüm sporculara her zaman destek vermeye devam edeceklerini belirtti.
     Vali Aydın, ziyaretin sonunda milli sporcu Aykuta saat hediye etti.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen / Sema Kaplan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Siirt Valisi Aydından milli sporculara destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER