Siirt Teknik Direktörü Kapucu:

Siirt Teknik Direktörü Kapucu: Oyunumuzla geleceğe yönelik çok iyi sinyaller verdik


SİİRT (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Siirtsporun teknik direktörü Orhan Kapucu, Sandıklıspor karşısında oynadıkları ligin ilk maçında oyunlarıyla geleceğe yönelik çok iyi sinyaller verdiklerini söyledi.
     Kapucu, ilk maçta oynayan oyucuların yarısından fazlasının 3-4 günlük hazırlık devresinin adından takımda yer aldığını belirtti.
     Her iki takımın zaman zaman güzel oynadığını, ancak kazanan takımın rakipleri olduğunu ifade eden Kapucu, şöyle konuştu:
     8 günlük kamp devresinin ardından maça çıktık. Bu kısa kamp devresinde de oyuncularımız hazır değildi. Daha önce anlaşmaya varılan bazı futbolcularla ücret anlaşmazlığı yüzünden yollarımızı ayırdık. Kamp esnasında yeni futbolcularla anlaşmaya vardık. Maçta her iki takım değişik dakikalarda üstün oynadı. Bu nedenle, bu maçın gerçek sonucu beraberlikti. Biz de bazı dakikalarda net gollük pozisyonlar yakaladık. Ancak değerlendiremedik. Net bir gol pozisyonumuz hakemler tarafından ofsayt gerekçesiyle verilmedi. Maçın uzatma dakikalarında Serdarın yakaladığı pozisyonu gole çevirememesi bir talihsizlikti. Puan alamadık ancak oyunumuzla geleceğe yönelik çok iyi sinyaller verdik.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen / Meral Özdemir
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Siirt Teknik Direktörü Kapucu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER