Siirt Emniyet Müdürü Ekizoğlu:

Siirt Emniyet Müdürü Ekizoğlu: Personelimizin sosyal ihtiyaçlarını önemsiyoruz


SİİRT (A.A) - Siirt Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu, personelinin sosyal ihtiyaçlarını önemsediğini söyledi.
     Ekizoğlu AA muhabirine yaptığı açıklamada, personelin sosyal alandaki beklentilerini karşılamaya çalıştıklarını ifade ederek, bu amaçla polis evinde yeni düzenlemelere gittiklerini belirtti.
     Bir milyon liradan fazla tutacağını tahmin ettikleri çalışmaların başladığını bildiren Ekizoğlu, çalışmaların tamamlanması ile polis evinin bütün sosyal ihtiyaçlara cevap verecek bir konuma geleceğini kaydetti.
     Ekizoğlu, polisevinin halen Siirtin en önemli sosyal tesislerinden biri olduğunu ifade ederek şunları söyledi:
     Polis evi restoranının kapasitesini arttırıyoruz. Masa, çatal, bıçak dahil her türlü araç gereç ve ekipmanı da değiştiriyoruz. Fast food yiyecekler için ayrı bir yer, kafeteryayı daha işlevsel hale getiriyoruz. Bir kuaför salonu açıyoruz. Çocuklar için de bir oyun salonu oluşturuyoruz. Polis evi bahçesinin de dizaynını yeniden yapıyoruz. Sıcak yaz günleri için serin oturma alanlarının yanı sıra yürüyüş parkuru da oluşturuyoruz. Bu çalışmaların tamamlanması ile polisevinin çehresi değişecek. Belirli günlerde müziğe yetenekli olan personelimizin bu yeteneklerini sergilemelerine ve diğer personele hoşça vakit geçirmelerine imkan sağlayacağız. En kısa zamanda tamamlamayı hedeflediğimiz çalışmalarla personelimiz, aileleri ile hoşça vakit geçirecekleri, iş stresini üzerlerinden atabilecekleri bir mekana kavuşacaklardır. Personelimizin sosyal ihtiyaçlarını önemsiyoruz.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen-Zekeriye Güneş / Meral Özdemir
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Siirt Emniyet Müdürü Ekizoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER