Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi Koç:

Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi Koç: Vatandaşa en iyi hizmeti verme konusunda iddialıyız


SİİRT (A.A) - Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi Bahattin Koç, vatandaşa en iyi hizmeti verme konusunda iddialı olduklarını söyledi.
     Başhekim Koç, gazetecilere yaptığı açıklamada, poliklinik muayenelerine sabah saat 08.00den itibaren başlandığını, bu sayede sıra beklemenin büyük ölçüde engellendiğini belirterek, şöyle konuştu:
     Hastanede 64u uzman, 9u pratisyen olmak üzere 73 doktor ve 460 personel görev yapıyor. Hastanemizde vatandaşa en iyi hizmeti verme konusunda iddialıyız. Muayene yapılan poliklinik oda sayısını arttırdık. Doktorlarımızın sabah erken saatlerde kliniklerde yatan hastaları muayene ederek, poliklinik muayenelerine erken başlamalarını sağladık. Poliklinik muayenelerine erken başlanması nedeniyle artık vatandaş, fazla sıra beklemiyor. Vatandaşlar, hastanemize gelerek ya da Alo 182yi arayarak merkezi hastane randevu sisteminden randevu alarak gelip muayene olabiliyor. Amacımız en iyi hizmeti, mümkün olan en seri bir şekilde vererek il dışına hasta sevklerini en aza indirmektir. Hastanemizde verilen hizmet kalitesinin artmasına paralel olarak özellikle il dışından gelen hasta sayısında da bir artış görülüyor. Hastanemizde günde bin 200 ila bin 500 arasında vatandaş muayene ve tedavi oluyor.
     Koç, yapımı devam eden 300 yataklı devlet hastanesi inşaatının tamamlanmasıyla hizmet kalitesinin daha da artacağını sözlerine ekledi.
     Hastane Müdürü Şakir Özer de, yeni bir yapılanma içerisinde olduklarını belirterek, Çalışmalarımızı yeni bir ekip olarak büyük bir heyecanla yürütüyoruz. En alt kademedeki görevliden en üst düzeydeki görevliye kadar hepimiz vatandaşa daha iyi hizmet verme gayreti içerisindeyiz dedi.
    
     Muhabir: Zekeriye Güneş-Ayhan Mergen/Özgür Ayaydın
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi Koç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER