Siirtte askeri helikopterin düşmesi

Siirtte askeri helikopterin düşmesi -Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler: Türk milleti bu topraklara en değerli varlığını armağan etmekten çekinmemiştir


ERZURUM (A.A) - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Siirtin Pervari ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Kürşat Güneş için taziye mesajı yayımladı.
     Şehitlere rahmet, acılı ailelere başsağlığı dileyen Küçükler, huzur ve barış içinde yaşamamızın şehitlerin kahramanlıkları ve üstün fedakarlıklarının bir sonucu olduğunu vurguladı. Şehitliğin Müslümanlar için yüce bir mertebe olduğunu ifade eden Küçükler, şunları kaydetti:
     Ecdadımızın yüce değerler uğruna üstün fedakarlıklar göstermesinin temelinde, ilahi müjdeler bulunmaktadır. Türk milleti bu topraklara en değerli varlığını armağan etmekten çekinmemiştir. Her karış toprağı şehit kanıyla sulanmış mukaddes vatan topraklarının savunulmasında verilen emsalsiz mücadeleyi büyük Türk milleti, minnetle anacak ve bizlere bıraktığınız mirasa sonsuza kadar sahip çıkacaktır.
    
     Muhabir: Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Siirtte askeri helikopterin düşmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER