Siirtte askeri helikopterin düşmesi

Siirtte askeri helikopterin düşmesi -Şehit Uzman Çavuş Dinçer Ersoyun ağabeyi Dursun Ersoy: -En son 2 gün önce telefonla görüştük. Bu görüşmemizde sağlık durumunun iyi olup olmadığını sordum. O da iyi olduğunu söylemişti


TEKİRDAĞ (A.A) - Siirtin Pervari ilçesi kırsalında askeri sevkıyat sırasında helikopterin düşmesi sonucu şehit düşen, Jandarma Uzman Çavuş Dinçer Ersoyun ağabeyi, Dursun Ersoy, En son 2 gün önce telefonla görüştük. Bu görüşmemizde sağlık durumunun iyi olup olmadığını sordum. O da iyi olduğunu söylemişti dedi.
     Ersoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kardeşinin, askerlik görevini Hakkarinin Çukurca ilçesinde yaptıktan sonra girdiği sınavı kazanarak Siirt Merkez Komutanlığında Jandarma Uzman Çavuş olarak göreve başladığını söyledi.
     Kardeşinin en son temmuz ayında izne geldiğini belirten Ersoy, En son 2 gün önce telefonla görüştük. Bu görüşmemizde sağlık durumunun iyi olup olmadığını sordum. O da iyi olduğunu söylemişti. Zaten çok kısıtlı konuşabiliyorduk. Çoğu zaman telefonu çekmiyordu şeklinde konuştu.
    
     -Kaç nefes kaldı ki ölüme-
    
     Bu arada, bekar olan Ersoyun sosyal paylaşım sitesinde yer verdiği dize şöyle:
     İzin ver yanında kalayım/Kıvrılsın saçların yüreğime/Sana tutuşsun her zerrem/ Bakışlarını kat ömrüme... Tutalım ziyan edilmiş ömrün kalanını/Kaç nefes kaldı ki ölüme-
     Öte yandan, şehidin Çerkezköydeki evinin önünde 112 ambulansı hazır bekletilirken, aileye yakınlarının tarafından taziye ziyaretleri devam ediyor.
    
     Muhabir: Coşkun Bozyel - Yavuz Karaduman / Muhterem Erkul
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Siirtte askeri helikopterin düşmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER