Siirtte askeri helikopterin düşmesi

Siirtte askeri helikopterin düşmesi -Pervaride askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mesut Şekerin acı haberi Konyadaki baba ocağına ulaştı -Şehidin annesi Ayşe Konuk: Bir hafta önce rüyamda geli


KONYA (A.A) - Siirtin Pervari ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mesut Şekerin (32) acı haberi, Konyanın Akşehir ilçesindeki baba ocağına ulaştı.
     Pervaride düşen askeri helikopterde şehit olan askerlerden birinin Piyade Uzman Çavuş Mesut Şeker olduğu ve ailesinin Akşehire bağlı Reis beldesinde yaşadığı bilgisi üzerine Akşehir Kaymakamı Ali Dursun, İlçe Garnizon Komutanı İkmal Albay Ali İhsan İmre ve Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, acı haberi şehidin ailesine vermek üzere beldeye geldi.
     Oğlunun şehit olduğu haberini alınca fenalaşan anne Ayşe Konuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bir hafta önce rüyamda gelinlik giymiştim. Gelinliği giydim ve sonra çıkardım. Beyaz gelinlik kefene çıkar diye söylendim. Gelinlik oğlumun kefeni çıktı. İki yıldır oğlumu görmüyordum. Gelmiyordu 2 yıldır. Babasının vefatından sonra görmedim annesiz büyüdü. Babaannesine gelirdi. Hasretlik var. O dünyaya koydum oğlumu hasretle diye konuştu.
     Yetkililer, daha sonra aynı beldede yaşayan, şehidin babaannesi Fadimana Şekerin evine geçerek, kendisine de acı haberi verdi.
     Fenalık geçiren babaanne Fadimana Şeker ile şehidin yengesi Hürriyet Şekere, olay yerinde bulunan 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti.
     Mevlüt Kağan (6) ve Merve (9) isminde 2 çocuğu olan Şehit Piyade Uzman Çavuş Mesut Şekerin, babasını henüz 4 aylıkken kaybettiği öğrenildi.
    
     Muhabir: Bayram Uygun / Mümin Altaş / Murat Aslan
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Siirtte askeri helikopterin düşmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER