Sigorta şirketinden para alabilmek için hırsızlık

Sigorta şirketinden para alabilmek için hırsızlık yalanı iddiası -Adanada bir kadın, sigorta şirketinden para alabilmek için kendisine ait lüks otomobilin çalındığı iddiasıyla polise yaptığı ihbarın asılsız çıkması üzerine, 3 kardeşi


ADANA (A.A) - Adanada, bir kadın, sigorta şirketinden para alabilmek için kendisine ait lüks otomobilin çalındığı iddiasıyla polise yaptığı ihbarın asılsız çıkması üzerine, 3 kardeşiyle birlikte gözaltına alındı.
     Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri, Seyhan ilçesi 2000 Evler Mahallesinde, içerisindeki bazı elektronik aksamları sökülerek terk edilmiş son model BMW marka otomobil gördü.
     Ekipler, yaptıkları çalışmada otomobilin E.Kya (32) ait olan ve çalındığı ihbarı yapılan 45 UY 145 plakalı son model BMW marka otomobil olduğunu tespit etti.
     Polis, yaptığı araştırma ve çevredeki güvenlik kameraları görüntülerini incelemesinde, otomobilin, ihbarda bulunan kadının 3 kardeşi tarafından kiralanan bir çekici yardımı ile bulunduğu yere bırakıldığını belirledi.
     Bunun üzerine U.Y, B.Y ve G.Y. ve kız kardeşleri E.K. gözaltına alındı. Şüphelilerin, hırsızlık ihbarını, sigorta şirketinden para alabilmek amacıyla yaptıkları iddia edildi.
     Şüpheliler, emniyet müdürlüğündeki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık / Ali Güreli
     Yayıncı: J.Jale Müminoğlu
<< Önceki Haber Sigorta şirketinden para alabilmek için hırsızlık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER