Sıcak suda imzalar atıldı

Sıcak suda imzalar atıldı -Hisaralan Kaplıca Bölgesinde bulunan ortalama 98 derece sıcaklıktaki suyun, ısıtma ve seracılık alanında kullanılmak üzere Sındırgıya getirilmesi çalışmalarında yer teslimi yapıldı


BALIKESİR (A.A) - Sındırgı ilçesinde, Hisaralan Kaplıca Bölgesindeki sıcak suyun, ilçeye getirilerek 3 bin konutun ısıtılması ve seracılık alanında kullanılmasına yönelik yer teslimi yapıldı.
     Belediye Başkan Özgür Ertuğrul, belediyede düzenlenen imza töreninde, çalışmanın, Sındırgı için önemine dikkati çekerek, Bu sadece benim değil Sındırgıyı sevenlerin başarısı. Kazı çalışmaları Hisaralandan başlayacak. Biraz hükümetin sloganı gibi olacak ama hayaldi gerçek oldu. Jeotermal yatırımlar da başladı dedi.
     2008 yılında yapılan ihaleyi kazanan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Numan Uzun da gecikmenin bürokrasinin ağır işlemesinden kaynaklandığını belirterek, İş, başkanın da söylediği gibi çok ekonomik değil, her bölgeye kendine özgü firma kuruyoruz. Sındırgıda, Sındırgı Jeotermal A.Ş işi yapacak. İzinler alınmış, belgeleri ibraz ettiler, biz de yer teslimi için geldik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum diye konuştu.
     Ertuğrul, Uzun ve Sındırgı Jeotermal Genel Müdürü Hüseyin Kazdal, konuşmaların ardından anlaşmaya imzalarını attı.
    
     Muhabir : Necip Karatuna
     Yayıncı : Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Sıcak suda imzalar atıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER