SGK Mersin Müdürü Gülpak:

SGK Mersin Müdürü Gülpak: -Emeklilerimizin ödeyeceği sınırların üzerinde borçlar çıktığı için destekleme primine yapılandırma getirildi


MERSİN (A.A) - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Mersin İl Müdürü Mehmet Gülpak, emeklilerin ödeyeceği sınırların üzerinde borçlar çıktığı için destekleme primine yapılandırma getirildiğini söyledi.
     Gülpak, Erdemli Esnaf Odası Toplantı Salonunda düzenlediği basın toplantısında, emekli olup da çeşitli nedenlerle kendi adına iş yeri açanlardan Sosyal Güvenlik Destek Priminin kesildiğini hatırlattı.
     Vergi dairesi kayıtlarının geç intikal etmesi ve kayıtların zamanında güncellenmemesi nedeniyle bazı emeklilerin geriye dönük destek prim borçlarının çıktığını belirten Gülpak, Emeklilerimizin ödeyeceği sınırların üzerinde borçlar çıktığı için destekleme primine yapılandırma getirildi. Yapılandırmayla peşin ve taksitli olmak üzere borçlara ödeme kolaylıkları getirildi. Yeni yapılandırma sadece SGK destek primi alacakları için geçerli. Başvurular 31 Mayıs 2013 tarihine kadardır. Lütfen tüm emeklilerimiz bize başvursunlar dedi.
    
     Muhabir: Derviş Çömez / Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber SGK Mersin Müdürü Gülpak: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER