Seyrani Vakfından Ziraat Fakültesine ziyaret

Seyrani Vakfından Ziraat Fakültesine ziyaret


KAYSERİ (A.A) - Seyrani Eğitim ve Kültür Vakfı üyeleri, Seyrani Zirat Fakültesi Dekanlığına yeni atanan Prof. Dr. Halil Kırnak ile Hüseyin Şahin Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Şükrü Suyu makamında ziyaret etti.
     Ziyarete, Develi Belediye Başkanı ve Seyrani Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Recep Özkan ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.
     2012-2013 eğitim yılının hayırlı olması temennisinde bulunan, Develi Belediye Başkanı ve Seyrani Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Recep Özkan, Kampüsümüzün gelişmesi için her türlü desteğe hazırız. Erciyes Üniversitesi içerisinde ve Yüksek okullar arasında Fakültemiz örnek gösterilen bir kampus alanı olacak. Develi halkı, Vakfımız ve kamu kurumları Fakültemezin gelişmesi için gereken desteği vermeye devam edecektir dedi.
     Seyrani Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Kırnak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Fakültemizin kuruluş aşamalarında, karşılaşılan sorunları biliyorum. Bu sorunların en kısa zamanada işbirliği içerisinde çözüleceğine inanıyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Demircioğlu
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Seyrani Vakfından Ziraat Fakültesine ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER