Seyir halindeki kamyonda yangın çıktı

Seyir halindeki kamyonda yangın çıktı -Gemerek ilçesinde seyir halindeki kamyonun kasasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü


SİVAS (A.A) - Gemerek ilçesinde seyir halindeki kamyonun kasasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.
     İstanbuldan Malatyaya temizlik maddesi ve çeşitli plastik malzemeler taşıyan Taner Kaya (36) yönetimindeki 44 FD 850 plakalı kamyonun kasasında, Kayseri-Sivas karayolunun Karagöl köyü mevkisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
     Kamyonun kasasındaki çadırın yanması nedeniyle malzemeler yola saçıldı. Yangını fark ederek kamyonu durduran sürücü Kayaya, bölgede çalışma yapan Karayolları ekipleri yardım etti. Karayollarına ait su yüklü tanker aracılığıyla yangın söndürülmeye çalışıldı.
     Şarkışla ve Gemerek ilçeleri ile Yeniçubuk beldesinden gelen itfaiye ekipleri, yangını yaklaşık 40 dakika süren çalışmalar sonucunda söndürdü. Polis ve jandarma ekipleri, yangın sırasında karayolunda ulaşımı kontrollü bir şekilde sağladı.
     Yangında, kamyonun kasasındaki malzemeler zarar gördü. Sürücü Taner Kaya, yangını dikiz aynasından fark ettiğini ve aracı hemen yolun kenarına çektiğini söyledi.
     Olay yerine gelen Yeniçubuk Belde Belediye Başkanı Mustafa Demir de yangınla ilgili itfaiye ekiplerinden bilgi aldı. Demir, belediye olarak ekiplerini bölgeye yönlendirdiklerini belirterek, yangın çıkış nedeninin incelemeler sonrasında ortaya çıkacağını ifade etti.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Seyir halindeki kamyonda yangın çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER