Seyhan Belediye Başkanı Öztürke kentsel dönüşüm

Seyhan Belediye Başkanı Öztürke kentsel dönüşüm teşekkürü


ADANA (A.A) - Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan ve Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilcinin, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürke kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle teşekkür ettiği bildirildi.
     Seyhan Belediyesinden yapılan açıklamada, Barış ve İsmet Paşa mahallelerinde Kıyıkent Evleri adıyla gerçekleştirilen kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmasını ilçe belediye başkanlarının incelediği belirtildi.
     Arıkan, Cumhuriyet tarihi boyunca görev yapan hükümetlerin aldığı kararlar içerisinde mevcut hükümetin aldığı kentsel dönüşüm kararının en önemli gelişmelerden biri olduğunu kaydederek, Gerçekten bu hükümeti takdir etmek lazım. Kentsel dönüşüm Türkiyenin Cumhuriyet tarihinde gerçekleştirilmiş en önemli projesidir. Özellikle bizim Adanamız için çok daha önemlidir ifadelerini kullandı.
     Zenbilci ise Öztürkün kısa zamanda gerçekleştirdiği kentsel dönüşümle iyi bir örnek oluşturduğunu belirterek, Mesela ben kendi ilçemde, bir mahallemde kentsel dönüşüm projesi uygulamayı düşünmüştüm. Fakat, vatandaşa yeteri kadar anlatamayınca ciddi bir sıkıntı oldu. Biz de projeyi geri çektik şeklinde açıklamada bulundu.
     Zenbilci, Öztürkün, başlatmış olduğu bu proje örneklerinin kendi işlerini de kolaylaştıracağını kaydetti.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Volkan Kaşik
<< Önceki Haber Seyhan Belediye Başkanı Öztürke kentsel dönüşüm Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER