Seydişehir Belediye Başkanı Çat:

Seydişehir Belediye Başkanı Çat: Eğitim çağdaş toplum olmanın en temel unsurlarından biridir


KONYA (A.A) - Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, eğitimin çağdaş toplum olmanın en temel unsurlarından biri olduğunu belirtti.
     Çat, yaptığı yazılı açıklamada, Seydişehirde eğitim-öğretime verdikleri destek ve uygulanan projelerin Türkiyenin dört bir yanından ses getirerek örnek alındığını belirtti.
     Yeni eğitim öğretim yılının Seydişehir ve ülkeye, öğrenci ve öğretmenlere hayırlı uğurlu olmasını dileyen Çat, şunları kaydetti:
     Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz çocuklarımızın ve gençlerimizin en iyi şartlarda eğitim alması hepimizin ortak sorumluluğudur. Ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de yeni neslin insan haklarına ve düşüncelere saygılı, Türk örf, adet ve geleneklerine sahip, hoşgörülü, yeteneklerini geliştirebilen, bilgiye ulaşmak için araştıran, çok okuyan, demokrasiyi, modern dünyanın değerlerini bilen bireyler olarak yetiştirmelerini sağlamak önceliğimizdir. Eğitim çağdaş toplum olmanın en temel unsurlarından biridir. Atatürkün Türk ulusuna hedef gösterdiği çağdaş ülkeler seviyesine ulaşmanın tek yolunun toplumun eğitilmesinden geçtiğini unutmamalıyız.
    
     Muhabir : Kadriye Kasap
     Yayıncı : Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Seydişehir Belediye Başkanı Çat: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER