Sevgi Taşıyıcıları göreve hazır

Sevgi Taşıyıcıları göreve hazır -Antalya Çiçekçiler Odası Başkanı Uysal: -Vatandaşlarımıza kayıt dışı çalışan, vergisini vermeyen, kira ödemeyen, yanında sigortalı eleman çalıştırmayan korsan satıcılardan çiçek almamalarını tavs


ANTALYA (A.A) - Antalya Çiçekçiler Odası Başkanı Alim Uysal, Vatandaşlarımıza kayıt dışı çalışan, vergisini vermeyen, kira ödemeyen, yanında sigortalı eleman çalıştırmayan korsan satıcılardan çiçek almamalarını tavsiye ediyorum dedi.
     Antalya Çiçekçiler Odası Başkanı Alim Uysal, yaptığı yazılı açıklamada, çiçekçiler olarak 14 Şubata hazır olduklarını kaydetti. Vatandaşları, seyyar çiçek satışı yapan kişilerden çiçek almamaları konusunda uyaran Uysal, vergisini veren, dükkan kirasını ödeyen, yanında sigortalı eleman çalıştırarak Antalya ekonomisine katma değer sağlayan kişilerden çiçek alınmasını istedi.
     14 Şubatın çiçekçi esnafının önemle beklediği bir gün olduğuna işaret eden Uysal, açıklamasında, Bizler sevgi taşıyıcıları olarak böyle önemli günlerde elimizden gelenin en iyisini yaparak vatandaşı memnun etmeye ve sevip değer verdikleri insanlara hiçbir hediyenin yerini tutamayacağı çiçeklerini ulaştırmalarına vesile oluyoruz. İşimiz çok önemli ve bu öneme layık olabilmek için çok titiz ve hassas davranarak, verilen çiçek siparişlerini tam da istenilen zamanda sahiplerine takdim ediyoruz dedi.
    
     -Gülün dalı 7,5-10 lira-
    
     Bu yıl çiçek fiyatlarında büyük bir değişiklik yapmadıklarını kaydeden Uysal, gül fiyatlarını 7,5-10 lira, dal orkidenin 30-60 lira, mevsim çiçeklerinden oluşan buketin ise ortalama 20 lira olacağını açıkladı.
     Uysal, açıklamasında şunları kaydetti:
     Vatandaşlarımıza kayıt dışı çalışan, vergisini vermeyen, kira ödemeyen, yanında sigortalı eleman çalıştırmayan korsan satıcılardan çiçek almamalarını tavsiye ediyorum. Vatandaşlarımıza çiçek alırken yapraklarının ve koza kısmının canlı olmasına dikkat etmelerini öneriyorum. Vatandaşlarımız dükkanlardan alışveriş yapsınlar ve beğenmedikleri ya da kötü olduğunu düşündükleri güllerle ilgili şikayetlerini lütfen odamıza bildirsinler. Teknoloji çağına ayak uydurmak adına da merkezi Antalyada bulunmayan ama bayilik sistemiyle çalışan internet sitelerine de lütfen rağbet etmesinler.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Sevgi Taşıyıcıları göreve hazır Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER