Serbest kaldı, 3 gün sonra yine

Serbest kaldı, 3 gün sonra yine hırsızlık yaptı -Konyada araçlardan hırsızlık yaptığı iddiasıyla, bir ay içerisinde 5 kez gözaltına alınıp serbest bırakılan kişi, son kez bırakıldıktan 3 gün sonra yine aynı suçtan yakalandı


KONYA (A.A) - Konyada araçlardan hırsızlık yaptığı iddiasıyla bir ay içerisinde 5 kez gözaltına alınıp serbest bırakılan kişi, son kez bırakıldıktan 3 gün sonra yine aynı suçtan yakalandı.
     Son bir ay içerisinde park halindeki araçlardan 5 kez cep telefonu, teyp, çanta gibi eşya çaldığı iddiasıyla yakalanan, ancak her defasında sevk edildiği savcılıklarca serbest bıkılan hırsızlık zanlısı Yusuf A. (20), en son 3 gün önce serbest bırakılmıştı.
     Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince takibe alınan Yusuf A, merkez Meram ilçesindeki Telefoncular Pazarında cep telefonu satmaya çalışırken, otomobilinde arama yapıldı.
     Araçtaki aramada 2 bin lira değerinde cep telefonu bulan ekipler, ele geçirilen cep telefonunun Turgut Reis Mahallesindeki bir otomobilden çalındığını belirledi. Yusuf A, polisteki işlemlerinin ardından tekrar adliyeye sevk edildi.
     Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.
    
     Muhabir: Ahmet Akbıyık / İbrahim Yozoğlu / Murat Aslan
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Serbest kaldı, 3 gün sonra yine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER