Senfoni Orkestrasında Yansımalar grubu sahne aldı

Senfoni Orkestrasında Yansımalar grubu sahne aldı


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrasında Yansımalar grubu sahne aldı.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayında düzenlenen konserin orkestra şefliğini Ender Sakpınar yaptı.
     Konserin ilk bölümünde Aziz Şenol Filiz, Birol Yayla ve Ediz Hafızoğlundan oluşan Yansımalar grubu, kendine özgü şarkılarını Senfoni Orkestrası eşliğinde seslendirdi. Performanslarıyla dinleyicilerin beğenisini kazanan orkestra ve konuk solistler, konser sonunda uzun süre alkışlandı.
     Konserin ikinci bölümünde ise Mozartın 36. senfonisini seslendiren orkestra, yoğun talep üzerine bir kez daha sahne alarak Mozartın Türk Marşı adlı eserini seslendirdi.
     Konseri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Garnizon Komutanı Korgeneral Abidin Ünal,Avusturyanın Linz kenti Belediye Başkanı Franz Dobusch ve Linz Delegasyonunun da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi izledi.
     Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrasının 11 Mayıstaki konser programına ünlü piyano sanatçısı Gülsin Onay konuk solist olarak katılacağı, konserin orkestra şefliğini ise Patrick Souillotun yapacağı bildirildi.
     (SİN-MRS)
<< Önceki Haber Senfoni Orkestrasında Yansımalar grubu sahne aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER