Şems

Şems-i Tebrizi Mahallesine bin 203 araçlık katlı otopark


KONYA (A.A) - Şems-i Tebrizi Mahallesine bin 203 araçlık katlı otopark yapılacağı bildirildi.
     Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yaptığı yazılı açıklamada, otopark temel atma töreninin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdinin katılımlarıyla gerçekleştirileceğini belirtti.
     Şems Katlı Otoparkının kamulaştırma ve yıkım çalışmalarının tamamlandığında Konyanın en büyük katlı otoparkı olacağına dikkati çeken Hançerli, şunları kaydetti:
     Şehir merkezindeki otopark ihtiyacını göz önünde bulundurularak, özellikle Şerafettin Caddesinin yükünü almak üzere Şems Katlı Otoparkının temeli atılacak. 19 Mayıs İlköğretim Okulu ve Şems-i Tebrizi Camisinin yanında yapımına başlanılan katlı otoparkımız, hızlı bir şekilde tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak.
     Şems Katlı Otoparkının 23 milyon liraya mal olacağını ve 5 bin 300 metrekare alan üzerinde bin 203 araç kapasiteli olduğunu vurgulayan Hançerli, Katlı otoparkın yapımının tamamlanmasıyla bölgedeki park sorunu ortadan kalkacak. Gerçekleştirilen hizmetlerle ilçemiz gün geçtikçe kendini yeniliyor ve modern bir görünüme kavuşuyor ifadelerini kullandı.
     Hançerli, 11 Haziran Pazartesi saat 11:30 da yapılacak Şems Katlı Otoparkının temel atma törenine tüm vatandaşları davet etti.
    
     Muhabir: İbrahim Yozoğlu
     Yayıncı: Ahmet Kayır

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER