Selçuklu Belediye Başkanı Altay, Karate Milli

Selçuklu Belediye Başkanı Altay, Karate Milli Takım kampını ziyaret etti


KONYA (A.A) - Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 40. Avrupa Ümitler-Gençler Karate Şampiyonası öncesi Karate Milli Takım kampını ziyaret etti.
     Altay, Avrupa Şampiyonasına ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.
     Bu yıl 5incisi gerçekleştirilecek olan 21 yaş altı Avrupa Kupası organizasyonunun 8-10 Şubat tarihleri arasında yapılacağını ifade eden Altay, organizasyona Selçuklu Belediyesi olarak ev sahipliği yapacaklarını bildirdi.
     1071de Malazgirt Zaferiyle Türklerin Anadoluya yerleştiğini ifade eden Altay, Konyanın 1096dan 1308e kadar Selçuklu devletine başkentlik yaptığını, Selçuklu Belediyesi olarak da o medeniyetin ismini taşıdıklarını söyledi.
     Altay, Selçuklu Belediyesi olarak elimizden geldiği ve gücümüzün yettiği kadar sporun ve sporcunun her zaman yanında olmaya çalışıyoruz. Biz de aynı zamanda bir babayız ve evlat yetiştiremeye çalışıyoruz dedi.
     Karate Federasyonu Başkan Vekili Hikmet Yanartaş da Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altayın göreve geldiği günden bu güne kadar spora ve sporcuya sonsuz destek verdiğini vurguladı.
     Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda 8-10 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 40. Avrupa Ümitler-Gençler Karate Şampiyonasına 41 ülkeden 784 Sporcu katılacak. Türkiye Milli Karate Takımı, 15i bayan ve 19u erkek sporcu olmak üzere toplamda 34 sporcu ile mücadele edecek.
    
     Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Selçuklu Belediye Başkanı Altay, Karate Milli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER